Innstillinger og handlinger
  • 05 Apr 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Innstillinger og handlinger

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

I innkjøpsmodulen har man tilgang til innstillinger på både brukernivå og globalt nivå, i tillegg til handlinger per innkjøpsordre.

Innstillinger

Innstillingene lar deg tilpasse oppsettet og bruken av innkjøpsmodulen.
Naviger til Verktøy > Logistikk > Innkjøp & mottak, når du er inne i innkjøp finnes innstillingene i sidemenyen til venstre.

Brukerinnstillinger

Brukerinnstillinger påvirker kun din spesifikke bruker.
På Logistikk Basis kan man her velge hvilke statuser som skal vises som standard i oversikten, plassering av produktsøk og sortering av varelinjer.

Innstillinger som krever en annen plan er tydelig markert.

Globale innstillinger

De globale innstillingene vil påvirke alle brukere av innkjøpsmodulen.

Disse innstillingene inkluderer valg som visning av innpriser og artikkelnummer i dokumentene som genereres.

Endre prisplan

Nederst under "Globale innstillinger" finner man info om nåværende prisplan i tillegg til muligheten for oppgradering.
Ved oppgradering, eller nedgradering, av plan vil endringene tre i kraft umiddelbart. Det vil da sendes en bekreftelse på e-post til butikkens e-postadresse.

Handlinger

Via Handlinger kan man utføre en rekke endringer og valg på innkjøpsordrer og i oversikten. Hvilke handlinger som er tilgjengelig varierer ut fra både planen man er på og statusen til innkjøpsordren. Logistikk Basis vil man på et utkast kun ha mulighet å slette innkjøpet eller markere det som sendt. Handlinger som krever en annen plan er tydelig markert. På en sendt innkjøpsordre vil man under handlinger finne valg for å laste ned, slette, redigere, markere som mottatt samt skrive ut mottaksliste.