Oversikt (Basis)
  • 04 Apr 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Oversikt (Basis)

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Med basisplanen av Mystores logistikkløsning får du rask og enkel oversikt over varer som er i innkjøp.

Du kan enkelt se innkjøp fra hvert enkelt produkt eller fra selve innkjøpsmodulen.

Produktkort

Inne på selve produktkortet finnes det en fane for innkjøp.

Denne fanen viser alle eksisterende innkjøp på den aktuelle varen. Om varen har varianter vil hver variant ha en egen seksjon.

Basis har ikke støtte for å legge varer i innkjøp direkte fra innkjøpsfanen.

Innhold

• Innkjøp
    Viser navn/ID på innkjøpsordre, fungerer også som direktelink til innkjøpet.

• Leverandør
    Viser hvilken leverandør innkjøpet er registrert på

• Status
    Status på innkjøpsordre

• Bestilt
    Antallet av den valgte varen som er bestilt på innkjøpet

• Reservert
    Antall reservasjoner mot ordrer Pro og Pro +

• Mottatt
    Om innkjøpet har status “Delvis mottatt” vil denne kolonnen vise hvor mange som er registrert mottatt

• Tilgjengelig
    Tilgjengelig tilsvarer bestilt - (reservert + mottatt) Pro og Pro +

Innkjøpsmodulen

Fra selve innkjøpsmodulen kan man se oversikt over alle innkjøp samt filtrere på disse via filter og søk.

Tilpass oversikten ved å velge hvilke statuser som skal være synlig, sett filter eller foreta søk.

For eksempel kan man finne et spesifikt produkt i alle sendte innkjøpsordre ved å velge Status: Sendt og søke etter produktnavn eller artikkelnummer.

Dette vil da vise alle innkjøpsordrer som matcher med status og inneholder produktet:

Tips!

Tilpass hvilke statuser som skal være standard under Innstillinger > Brukerinnstillinger

Filter

I tillegg til søket, som kan søke på leverandør, innkjøpsordrenummer og produkt, kan man filtrere på følgende felter:

• Dato opprettet

• Forventet levert

• Total kost

• Sist oppdatert

• Status

• Opprettet av

• Innsendt av

• Leverandør