Opprett en sending med Profrakt
  • 08 Dec 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Opprett en sending med Profrakt

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Når du har avtale med Profrakt får du også med deres transportadministrasjonssytem Adminpanel (EDI) med på kjøpet. Dette kan integreres med nettbutikken slik at du kan opprette sendinger og printe ut fraktetiketter direkte fra ordrebehandlingen i Mystore.

Du velger selv om du vil integrere Profrakt/Adminpanel til nettbutikken for automatisk utskrift av etiketter eller ikke. Det er også mulig å opprette sendinger manuelt inne i Adminpanel. Integrasjonen koster 3 kr. pr. ordrebehandling.

Integrasjonen er satt opp - hvordan oppretter du sendingen?

Etter integrasjonen er satt opp i kontrollpanelet ditt vil du oppleve å få et nytt valg i ordrebehandlingen når du velger ordrestatus "sendt" eller "levert" i nedtrekksmenyen. Du vil få opp et valg som sier: Ja takk, skriv ut etikett. Her vises alle fraktmetodene du har tilgjengelig i din Profrakt-avtale du velger hvilket fraktprodukt du vil benytte. Når du oppdaterer ordren kommer etiketten ut (så sant du har tilhørende skyprinter) og sporingsnummeret lagres automatisk på ordren til kunden.

Automatisk kobling mellom kundens fraktvalg i checkout og fraktetiketten som skrives ut

Du kan rute de ulike fraktmetodene som du viser til kundene dine i checkouten til et gitt fraktprodukt i ordrebehandlingen.
Det gjør du med følgende innstilling under Konfigurasjon > Fraktmetoder > Velg Fraktmetode > Avanserte valg:

Ps. Denne innstillingen fungerer for både Profrakt og Logistra.