PCI DSS Samsvarserklæring
  • 11 Apr 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

PCI DSS Samsvarserklæring

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

PCI DSS Samsvarserklæring

Mystore samsvarer med kravene i PCI DSS som beskrevet i vår PCI DSS Sertifikat. I forbindelse med våre tjenester ønsker vi å spesifisere hva vi som leverandør er ansvarlig for i forhold til kravene i PCI DSS og hva du som kunde av Mystore er ansvarlig for.

Checkout i Nettbutikk/selvbetjent datakasse

Som kunde av Mystore er du ansvarlig for å ikke lagre og/eller tilegne deg sluttkunders kortdata. Hvis du tilbyr checkout for kunde i butikk på butikkens maskinvare (PC/IPAD eller lignende) er det ditt ansvar at maskinvaren på ingen måte lagrer kortdata. Mystore er ansvarlig for at kundens kortdata transporteres trygt til Adyen for behandling.

Datakasse med terminal

Mystore har ansvaret for å sette opp terminalen med riktig programvare og klargjøre terminalen med kundens merchantID slik at denne er korrekt oppsatt og klar til bruk mot korrekt konto hos Adyen. Mystore setter også passord på terminalen. Mystore har ansvaret for å holde oversikt over hvilke terminaler som er ute hos hvilken kunde til enhver tid.

Kunden har ansvaret for å sørge for at terminalen er trygt oppbevart og ikke er tuklet med. Hvis kunden har grunn til å tro at terminalen er tuklet med, skal dette umiddelbart rapporteres til Mystore kundeservice (se kontaktinformasjon nedenfor) Terminalen skal da ikke benyttes før Mystore har bekreftet at det er trygt.

Kunden har også ansvaret for å returnere terminal til Mystore ved oppsigelse og/eller den ikke lenger skal benyttes.

Hvis du har spørsmål om PCI DSS kan du ta kontakt med Mystore via:

Telefon: 21 98 24 74

e-post: kundeservice@mystore.no