Salgsrapport pr. mnd
  • 14 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Salgsrapport pr. mnd

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Denne hjelpeartikkelen gir deg innsikt i hvordan du bruker den månedsbaserte salgsrapporten for din nettbutikk. Rapporten gir deg en enkel og rask oversikt over salget ditt i løpet av hver måned. Her vil vi veilede deg gjennom de tilgjengelige valgene og funksjonene i rapporten.

1. Velg Ordrestatus

Det første valget du møter i den månedsbaserte salgsrapporten, er basert på ordrestatus. Dette valget lar deg begrense rapporten til å vise bare ordre med en bestemt status.

Ordrestatus:
Klikk på denne nedtrekksmenyen for å velge en bestemt ordrestatus. Rapporten vil deretter vise kun de ordrene som har denne valgte statusen.

2. Andre Nyttige Valg

Under Ordrestatus-valget:
I tillegg til ordrestatus, finner du tre mindre valg som gir deg ekstra funksjonalitet:

- Print: Klikk på dette valget hvis du ønsker å skrive ut den gjeldende rapporten. Dette kan være nyttig for å lage fysiske kopier eller arkivere data.

- Snu Sortering: Dette alternativet lar deg endre rekkefølgen på rapporten. Du kan enkelt veksle mellom stigende og synkende rekkefølge for å organisere dataene etter dine preferanser.

- Hjelp: Klikk her hvis du trenger assistanse eller har spørsmål om hvordan du bruker rapporten. Du vil få tilgang til hjelpesider eller veiledning for å løse eventuelle problemer eller usikkerheter.

Den månedsbaserte salgsrapporten gir deg en enkel måte å holde oversikt over salgsytelsen din på månedlig basis. Ved å bruke de tilgjengelige valgene og funksjonene, kan du tilpasse rapporten etter dine behov og få verdifull innsikt i hvordan nettbutikken din presterer måned for måned.