Försäljningsvillkor i onlinebutiken
  • 18 Apr 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Försäljningsvillkor i onlinebutiken

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

För dig som driver en webbutik är det mycket viktigt att ha försäljningsvillkor synliga i din webbutik. Som näringsidkare ansvarar du för att hålla dig informerad om förändringar i de villkor och lagar som styr e-handeln.

Vilka är försäljningsvillkoren?

Försäljningsvillkoren består av allmänna försäljningsvillkor för konsumentköp på internet. De syftar till att säkerställa att e-handeln sker i enlighet med gällande konsumentlagstiftning, vilket inkluderar konsumentköplagen, ångerrätt och e-handelslagen.

De försäljningsvillkor som du hänvisar till i din webbutik måste alltid vara i enlighet med svensk lag. Dessutom kräver betalningsleverantörer att försäljningsvillkoren är synliga i webbutiken.

Så här lägger du till försäljningsvillkor i din webbutik

Försäljningsvillkor finns som standard i alla våra webbutiker. Du hittar dina försäljningsvillkor här:

1. Logga in till din kontrollpanel
  2. Välj Design > Huvudmeny/Innehåll
  3. På Försäljningsvillkor trycker du på Redigera