Installation av Acendy Superscanner
  • 04 Apr 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Installation av Acendy Superscanner

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Här går vi igenom installationen av Bluetooth-skannern som vi säljer i vår butik

Skannern ser ut så här

Installation

Innan du börjar, se till att Bluetooth är aktiverat på din iPad. Du hittar den här inställningen genom att gå till "Allmänt" > "Bluetooth".

Följ handboken som medföljer skannern för att ansluta den till iPad. Användarmanualen finns i kartongen tillsammans med skannern.

Tangentbord på iPad

Eftersom iPad uppfattar skannern som ett tangentbord måste du göra en justering för att kunna använda det inbyggda tangentbordet på din iPad.

För att få det inbyggda tangentbordet att visas på din iPad måste du snabbt dubbelklicka på den gula knappen på skannern. Om ditt tangentbord inte dyker upp kan du skanna streckkoden märkt "Apple iOS-tangentbordsfunktioner". Vi rekommenderar att du använder ett Bluetooth-tangentbord för din iPad när du använder streckkodsläsaren. Du kan köpa detta i vår butik.

Om bluetooth på skannern inte är aktiverat

Om du har fått en streckkodsläsare där funktionen för att aktivera Bluetooth-parning genom att hålla skanningsknappen intryckt i 10 sekunder inte är aktiverad, kan du skanna streckkoden nedan för att aktivera Bluetooth på skannern.

Du kan ladda ner olika streckkoder för att aktivera olika funktioner. Om du vill ha vägledning kan du ladda ner guiden här.

Streckkoder för att aktivera funktioner på skannern

Det finns två olika dokument med streckkoder som möjliggör olika funktioner. Du kan ladda ner pdf-filer under

1: Ladda ner

2: Ladda ner

Så här ansluter du skannern till PC och Mac

Om du vill ansluta skannern till din PC eller Mac kan du följa instruktionerna nedan. En Bluetooth-dongel ingår om din dator inte har inbyggd Bluetooth.

Läs här om du vill ha hjälp med att ansluta till Mac
Läs här om du vill ha hjälp med att ansluta till Windows