Introduktion och viktig information
  • 07 May 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Introduktion och viktig information

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Introduktion

Intäktsrapporten är utformad för att ge dig och ditt företag en bra överblick över försäljning och intäkter.
Tack vare avancerade filter, sökning och export kan sortimentet enkelt anpassas efter varje kunds behov.

Endast försäljning i webbutiken

Omsättningsrapporten är endast avsedd för försäljning i webbutiken. För inställning i kassasystemet används en separat bokföringsrapport.

Läs mer om redovisning i kassasystemet →

Uppdatering av data

Den här rapporten hämtar bokföringsdata varje morgon. Beställningar som görs efter 08:00 kommer inte att synas förrän nästa dag. Med andra ord kommer du bara att ha en korrekt omsättning fram till och med igår.

Valuta

Rapporten visas i butikens standardvaluta. Du kan se vilken standardvaluta du har under "Konfiguration > Inställningar > Valuta"

Antal rader i exporten

Exportfunktionen har för närvarande en gräns på 3000 rader per fil. Det innebär att en rapport som innehåller t.ex. 8 000 rader delas upp i tre filer.
Varje fil är tydligt märkt Del 1 av 3 osv.