Lagerstatus och lagerregler
  • 16 Apr 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Lagerstatus och lagerregler

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

I kontrollpanelen har du inställningar som hjälper dig att hantera lagerregler för din webbutik.
Ska till exempel produkter inaktiveras när de är slut i lager? Ska du tillåta överförsäljning eller inte?
Du kan ändra detta i inställningarna nedan Konfiguration > generellt > lagerstatus:

Eller vill du att kunderna ska ha ett val som gör att de kan förbeställa slutsålda produkter?
Här är vad du kan ändra inuti själva produkten:
Om du funderar på att bestämma vilken lagerstatus som ska visas på produkter, ställa in en specifik lagertext när produkter är slut i lager, bestämma om produkter ska inaktiveras eller inte, kan appen "Avancerad lagerstyrning" hjälpa dig att hålla ett bra flöde på produkter och lager.
Den här artikeln beskriver i detalj hur den här appen fungerar.

Om du vill att kunder ska kunna lämna sin e-postadress på slutsålda produkter och få notiser när produkterna finns i lager igen kan vi rekommendera appen "Lagerbevakning via e-post".
Den här artikeln beskriver hur appen fungerar.