Minsta lager
  • 25 Mar 2024
  • 1 Minut att läsa
  • Mörk
  • Pdf

Minsta lager

• Mörk
  • Pdf

Article Summary

Genom att använda minimilager kan du se till att din butik alltid har tillräckligt med de mest populära produkterna. Tillägget låter dig ställa in ett minsta antal lager per produkt, och du kommer att få e-postmeddelanden när lagret når denna gräns. Du kan enkelt kontrollera lagerstatus i appen via kontrollpanelen.

Så här använder du appen:

1. Installera appen Minimum Inventory i din butik.
  2. Efter installationen kommer du att kunna anpassa miniminivån för varje produkt. Detta kan göras antingen via knappen som visas på produktsidorna eller genom att aktivera avisering i appen eller via "Lagerhantering".
  3. När du lägger till en produkt i appens meddelandecenter kommer du att kunna se viktig information om produkten, inklusive produktnamn, aktuellt lager, minimilager och ett kommentarsfält.

Inställningar för meddelanden:

1. Du kan när som helst se produkter med minimilager genom att gå till appen och aktivera "Visa endast produkter med mindre än minimilager".
  2. Appen skickar också ut en daglig rapport via e-post med produkter som har nått den lägsta tröskel du har angett. Du kan lägga till e-postmottagare för rapporten i appens aviseringsinställningar.
  3. Rapporten genereras endast en gång om dagen och skickas endast om det finns nya produkter på listan.

Prognos för produktvarianter:

1. Du kan också ställa in minimilagervarningar för varje variant av en produkt.
  2. Om du vill aktivera avisering för varianter går du in i den relevanta varianten och anger minimilagret där.

Beställa appen: Du kan beställa appen Minimum Inventory här: https://apps.mystore.no/products/minimum-lagerbeholdning

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att dra nytta av minimilager  Om du har några frågor eller behöver mer hjälp, tveka inte att kontakta kundtjänst för hjälp.