Behandle ordrer
  • 04 Oct 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Behandle ordrer

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

I denne hjelpeartikkelen tar vi hovedsaklig for oss hvordan du behandler dine ordrer via ordrebehandling i kontrollpanelet.

Behandle ordre

Når du har mottatt en ny ordre vil statusen på denne som standard være Ikke behandlet. Denne ordrestatusen indikerer at ordren er klar for videre behandling.

For å behandle ordren videre kan dere følge veilederen under.

1. Gå til Ordrer/Kunder -> Behandle ordrer
  2. Trykk på ønsket ordre for behandling i ordrelisten (benytt filtre for lettere navigering blant mange ordre)
  3. Velg Detaljer
  4. Før ordren fullføres kan dere velge å legge inn relevant informasjon til kunden eller til lageret. Dette gjøres i feltet under Merknader.
    Dere velger selv om merknaden skal sendes til kunden ved å huke av Legg til merknad og Send e-post til kunde.
    Når e-post sendes til kunde kan dere også velge å legge med angrerettsskjema ved å huke av for "Send angrerettskjema". Man kan velge hvilke type avhukinger som skal være som standard ved å trykke på innstillinger (tannhjulet) i ordreoversikten:
  5. Under «Endre ordrestatus» kan du velge en ny status til ordren.
    Trykk på "Oppdater ordre" for å fullføre statusendringen.

Hvis dere har integrasjon mot Logistra beskrives utskrift av fraktetikett i følgende hjelpeartikkel.

Feilmeldinger

Dersom du har fått feilmeldinger på ordren din har vi samlet en god oversikt over feilmeldinger, årsaker og løsninger i følgende artikkel.