Flyt - Sett opp egendefinert ordrebekreftelse

Med flyt/e-post så kan du spesialdesigne din egen ordrebekreftelse så at den gir rett budskap og informasjon!

En spesialtilpasset og fin ordrebekreftelse er ikke bare en god mulighet til å bygge butikkens brand. Den gir også muligheter til mersalg og promotering av sosiale medier. Sett opp en fin ordrebekreftelse med produktbilder i Crall!

Innhold

For å sette opp ordrebekreftelse gjør følgende:

1. Opprette en e-post i Crall.

• Dette gjør du under "Flyt > E-post > Oversikt".
  • Klikk på + tegnet lengst ned til høyre og velg mal.
    Du kan velge en av malene for ordrebekreftelse eller så kan du lage en e-post helt fra begynnelsen.
  • Når du gjort dette så kan du selve endre på e-posten så som du ønsker.
    Du kan dra inn ulike elementer, legge til bilder, ny farge, endre tekst etc.

Elementer som er markert med f.eks. @@name@@ bør ikke endres på da dette henter informasjon om kunde, adresse etc. fra Mystore.

2. Når du opprettet en e-post så begynner du å sette opp flyten.

• Gå inn på "Flyt > Oversikt" i kontrollpanel
  • Klikke på + tegn lengst ned til høyre og sett opp en ny flyt.
  • Velg "Ordrer > Ordrebekreftelse"
  • På "Start: Flyt Handling" så skal det stå "En ny ordre ble lagt inn".
    Flyten vil da være å sende en e-post til kunden.
  • På "Send e-post" velger du navnet på den e-posten som du laget tidligere i prosessen.

Screenshot 2021-06-25 at 12.43.38

Screenshot 2021-06-25 at 12.43.56

3. Når dette er gjort, aktiver flyt.

aktiver

Ordrebekreftelse må deaktiveres inne i Mystore, ellers får kundene to ordrebekreftelser.

Kontakt Mystore kundeservice om dette eller oss på Crall så ordner vi dette. Kundene vil nå få ordrebekreftelse gjennom Crall!