Garnpakker
  • 13 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Garnpakker

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Hva er garnpakke?

Med garnpakker kan man opprette en eller flere grupper med produkter og tilhørende varianter.

Viktig info
Det er ikke mulig å ha et produkt med med flere typer varianter, det vil si både farge og størrelser som er lagerstyrte. Det fungere kun med en varianttype som eksempelvis "farge".
Det er altså ikke mulig å forhåndsdefinere produkter som har flere enn en variant. For eksempel en sko med farge og størrelse vil ikke kunne brukes i en garnpakke.

En gruppe opprettes med et navn og kan inneholde flere produkter. Det finnes en begrensning på antall tegn i databasen som forhindrer antall produkter, men denne økes fra 200 til 500 tegn når garnpakker installeres. Det er også mulig å opprette flere produktgrupper innenfor en og samme garnpakke.

Eksempelvis hvis du ønsker å opprette en garnpakke med utgangspunkt i størrelser og det i tillegg skal være valg av farger på garn, kan dette settes opp med denne funksjonen.

Her er et eksempel på en garnpakke som vi har satt opp med 1 produkt og 6 fargevarianter.
Vi har opprettet 2 grupper innenfor samme pakke.

Størrelse 1-2 år:

Størrelse 3-4 år:

Gruppen med størrelse 1-2 år har vi satt opp med antall 1 og størrelse 3-4 år har vi satt opp med antall 3.
Dette er da et og samme produkt med forskjellige antall på hver gruppe.

Du kan også sette opp Garnpakker med flere produkter med tilhørende varianter.
La oss si du ønsker å selge to forskjellige produkter med tilhørende varianter.
Dette vil da se slik ut:

Slik opprettes en garnpakke

1. Opprett Garnpakke ved å velge "+PAKKE"

2. Fyll inn navn og velg kategori, trykk så "Lagre"
Gå så inn på Garnpakken og gjør følgende:

1. Opprett en produktgruppe, eksempelvis 1-2 år og velg "Opprett/Lagre gruppe"

2. Velg ønsket produkt fra en kategori og trykk "Legg til produkt"

3. Når produktet har blitt lagt til er det mulig å fylle inn ønsket antall og velge variant som skal vises i pakken.

Variantene som vises i eksempelet over er fra produktet "Air-Drops" som har 6 varianter med bilder.
Når du har valgt antall og variant, trykker du på "Lagre gruppe"

Viktig!
For øyeblikket er det kun støtte for norsk språk. Garnpakker er kun støttet i designmalene Europa og America.