Hva er Crall Søk?

Hva er Crall søk og hvorfor bør man ha dette?

Vi lever i en tid der kunder har dårlig med tid men samtidig blir eksponert for mye informasjon fra mange ulike selskaper.

Tenk at du får inn en kunde gjennom en annonse på Facebook eller Google, noe som alltid ikke er enkelt. Når du først har fått inn kunden på butikken så har vi mange ganger bare noen sekunder på oss til å presentere hva som er relevant for kunden.

En stor grunn til at kunder går ut fra butikk er søk, fremfor alt søk som ikke gir resultater. En god søkefunksjon er spesielt viktig på mobil, der kundene har mindre oversikt og ofte har et kortere oppmerksomhetsvindu.

Det er akkurat dette Crall søk kan hjelpe med!

Crall søket gjør at kundene basert på hva de skriver inn i søkefeltet allerede før man klikker søk får opp forslag på relevante produkter, kategorier eller merker.

Dette gjør at kunde direkte kan gå inn på det som er relevant for dem og dersom du klikker på søk så får de opp et filter.

search_bb

Crall søket er basert på AI teknologi hvilket innebærer at det blir bedre og smartere jo lengre du har det i butikken. Et godt søk vil hjelpe deg øke konvertering og redusere bounce rate.

Crall søk inneholder f.eks.

• Filtrert resultat
  • Forslag på produkter med produktbilde
  • Synonymer
  • Søk uten resultater
  • Nøkkelord
  • Egendefinert resultat
  • Komponenter

Bestill Crall Søk i vår appstore eller ved å kontakte vår kundestøtte.