Bring Pose på Døren
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Bring Pose på Døren

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

For å aktivere tjenesten Pose på Døren kan du følge veilederen under.

Pose på døren er et ekstra tilbud fra Bring der postbudet kan henge pakken på døren istedenfor å levere pakken til nærmeste postkontor hvis det ikke er plass i postkassen.

For at dere skal kunne tilby denne tjenesten til kundene deres er dere avhengig av et samtykke fra sluttkunden ved bestilling. Følg veilederen under for å sette dette opp.

Installer nødvendige fraktmetoder

I ditt kontrollpanel har du to fraktmetoder for Pakke i postkassen. Hensikten med dette er å gi kunden valget om de ønsker pose på døren eller ikke.

Innstillinger på fraktmetoden for pose på døren

Her er det viktig at man gjør det tydelig for kunden at posen vil bli hengt på døren, f.eks via navn og beskrivelse. Man må også aktivere innstillingen under Avanserte valg som aktiverer pose på døren.

Innstillinger på fraktmetoden som ikke tilbyr pose på døren

Her kan det være lurt å opplyse kunden om at pakken kjøres til nærmeste utleveringssted hvis pakken ikke får plass i postkassen.

Fraktvalget vil se slik ut i Klarna

Kunden kan her velge hvilken versjon av pakke i postkassen de ønsker å benytte

Merk!
"Pose på døren" krever integrasjon mot Logistra