MyPack Home Small - Pose på Døren
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

MyPack Home Small - Pose på Døren

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Aktivering av fraktmetode
For å aktivere tjenesten "Pose på Døren" for MyPack Home Small ta kontakt med kundeservice

Pose på døren er et ekstra tilbud der postbudet kan henge pakken på døren istedenfor å levere pakken til nærmeste hentested hvis det ikke er plass i postkassen.

Når dere vil tilby denne tjenesten til kundene deres er det lurt å ha et samtykke fra sluttkunden ved bestilling.

Installer nødvendige fraktmetoder

I ditt kontrollpanel kan du få to fraktmetoder for MyPack Home Small. Hensikten med dette er å gi kunden valget om de ønsker pose på døren eller ikke. Ta kontakt med kundeservice for å få aktivert ett eller begge av disse valgene:

Innstillinger på fraktmetoden for pose på døren

Her er det viktig at man gjør det tydelig for kunden at posen vil bli hengt på døren, f.eks via navn og beskrivelse. Man må også aktivere innstillingen under Avanserte valg som aktiverer pose på døren.

Innstillinger på fraktmetoden som ikke tilbyr pose på døren

Her kan det være lurt å opplyse kunden om at pakken kjøres til nærmeste utleveringssted hvis pakken ikke får plass i postkassen.

Fraktvalget vil se slik ut i Klarna

Kunden kan her velge hvilken versjon av pakke i postkassen de ønsker å benytte

Merk
"Pose på Døren" krever integrasjon mot Logistra