Hvordan dele nett fra iPad og koble opp terminal mot 4G?

Dersom din iPad har støtte for SIM-kort kan du enkelt koble terminalen til ipadens nettverk.

For å dele nett fra iPad trenger du 4G og at din iPad er utstyrt med SIM-kort. Åpne ipadens innstillinger > dersom "Delt internett" er et menyvalg har du mulighet for SIM-kort i ipaden.

Når "Delt Internett er på:

• V400m terminal: Trykk 9 > Grønn knapp > 0856 > Nettverk > Wi-Fi.
  • S1000 terminal: Trykk innstillinger > Nettverk > 0856 > Wi-Fi.

For å koble terminalen til appen Mystore Datakasse, gjør du følgende:

• Åpne appen og gå til meny lengst opp til venstre. Velg "Terminal innstillinger".
  • Skriv inn IP-adressen og klikk på lagre. Når det er gjort, klikk på det røde krysset på bankterminalen fire ganger, så det viser "Mystore gjør handelen enklere" på skjermen.
  • Når kalkulator lengst opp til høyre viser grønn i appen, da er terminalen tilkoblet iPaden.