Slik søker du om avtale for Mystore Datakasse
  • 26 Oct 2023
  • 2 Minutter å lese
  • Mørk
  • Pdf

Slik søker du om avtale for Mystore Datakasse

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Her legger vi med noen tips til hvordan søknaden mot vår partner Adyen går så smidig som overhode mulig.

Søknadsprosessen mot Adyen har flere steg. Hvor raskt søknaden blir ferdigbehandlet avhenger av flere ting, men det absolutt viktigste du kan gjøre for å få en så smidig prosess som mulig er å gjøre et godt forarbeid før avtalen sendes inn.

Bildekriterier

For at innløser skal behandle søknaden må de kunne bekrefte at det er den som eier firmaet som søker om en innløseravtale. En del av prosessen er derfor å legitimere seg og legge frem firmainformasjon. Det er derfor svært viktig at bildene som lastes opp er enkle å tyde for den som behandler søknaden.

• Bildene må være i farger
  • Bildene kan ikke inneholde noe gjenskinn som gjør det vanskeligere å tyde informasjonen
  • Se under for eksempler på godkjente og ikke godkjente passbilder.

Godkjent passbilde

Dette bildet blir raskt godkjent siden det er i farger, samtidig som informasjonen er enkel å lese

Ikke godkjent passbilde

Dette bildet blir ikke godkjent siden det er gjenskinn over OSLO, samt at bildet er sorthvitt.

Kan man legitimere seg på andre måter?

Det er også mulig å laste opp bilde av et førerkort, da må bilde av begge sidene sendes inn. Reglene om fargebilde og gjenskinn gjelder også ved bruk av førerkort.

Merk. Behandlingstiden blir 2-3 dager lengre ved bruk av førerkort.

Firmainformasjon

Som et ekstra steg av onboardingen gjør innløser en rask sjekk om at firmaets adresse stemmer overens med det som opplyses i søknaden. Det er derfor viktig at adressen som oppgis i søknaden stemmer overens med firmaets registrerte adresse.

Butikkens adresse

• Viktig at butikkens adresse stemmer i søknadskjemaet

Ca. omsetning

• Her er det viktig å legge inn et ca. antall daglige ordrer og omsetning

Kontoutskrift

En kontoutskrift må inneholde følgende informasjon:

• Tid og dato (Ikke eldre enn 6 måneder)
  • Navnet på bedriften og adresse
  • IBAN
  • SWIFT

Eksempel på kontoutskrift:

IBAN

Her er det viktig å legge inn IBAN med NO og ikke N0. Hvis det legges inn null og ikke O vil det kreve en manuell behandling for å endre dette og det kan medføre 2-3 dager lengre behandlingstid.

Viktig informasjon om første utbetaling

Siden hovedfokuset til oss og innløser er å få avtalen raskest mulig opp å gå, kan det ta opptil 3 uker før dere mottar den første utbetalingen fra innløser Adyen. Dette skyldes at oppsettet av tilkoblet kontonummer tar noe lengre tid enn de andre prosessene.

Årsaken til at oppsett av kontonummeret tar noe lengre tid er at Adyen har svært strenge rutiner for bekrefte at kontonummeret tilhører korrekt firma. Dette er nødvendig slik at de kan forsikre seg om at pengene utbetales til dere og ikke noen andre ved en feil.

Du kan lese mer om dette her.