Hvordan gi en unik rabattkode

Her går vi gjennom hvordan man enkelt oppretter en unik rabattkode som kunden mottar på e-post eller via popup, hvor rabattkoden kan brukes én gang hver kunde.

Innhold

• Hvordan opprette unik rabattkode i Crall
  • Opprett rabattkode som ikke kan kombineres med andre rabatter
  • Legg inn rabattkoden i popup
  • Legg inn rabattkoden i e-post

Hvordan opprette unik rabattkode i Crall

1. Gå til Rabattkoder og trykk på pluss-knappen for å opprette en ny rabattkode.
  2. Gi koden ett navn som beskriver hva koden gjør.
  3. Velg "Ja" under "Unik rabattkode"
  4. Velg "Nei" under "Rabattkode-mal"
  5. Velg hvor lenge hver rabattkode skal være gyldig.
  6. Legg inn hvor mange kroner eller prosent rabattkoden skal være på
  7. Avslutt med å trykke på lagre-knappen nede til høyre.

Rabattkode - Crall

Opprett rabattkode som ikke kan kombineres med andre rabatter