Hvordan kreditere en ordre uten støtte for delkreditering

Den gamle modulen for kreditering har ikke støtte for delkreditering og vil kreve litt mer manuell behandling.

Kreditere ordrer (uten dellevering/delkreditering installert)

Dersom en kunde returnerer en ordre eller deler av ordre, registrerer dere returen slik:

Dersom ordren er betalt med Klarna eller Vipps, så blir beløpet automatisk refundert til kunden

1. Gå til Ordrer/Kunder -> Behandle ordrer
  2. Trykk på ønsket ordre for kreditering i ordrelisten(benytt filtre for lettere navigering blant mange ordre)
  3. Velg Detaljer:

4. Huk av produktene som skal krediteres:

5. Velg videre om frakt og gebyr skal krediteres eller ikke. Litt om de forskjellige valgene:
    – Krediter frakt og gebyrer:

Krediter valgte produkter,  frakt og gebyrer (mest brukt)

– Overfør frakt og gebyrer:
    Krediter kun valgte produkter, samt legg til ny frakt (typisk for retur/bytte, dersom kunde skal betale fraktkostnader for nytt produkt)

– Ikke overfør frakt og gebyrer:
    Krediter valgte produkter, men ikke frakt og gebyrer

Gjennomfør krediteringen, ved å trykke på «Krediter valgte ordrelinjer»:

Krediteringen har nå blitt sendt til Klarna. En kreditert ordre har også blitt opprettet: