Hvorfor skal jeg velge Mystore?
  • 11 Dec 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hvorfor skal jeg velge Mystore?

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner for over 1500 nettbutikker.

Vi har rett kompetanse på plass for å hjelpe dere å navigere til vekst. I tillegg til å drive med netthandel leverer vi også skybaserte kassasystemer.

Markedsføring

Skulle dere trenge råd eller hjelp til design eller markedsføring, har vi både designere og markedsførere klare til en prat. Mystore.no har alt du trenger for å selge dine varer i alle kanaler.

Vårt support team er alltid til tjeneste hos oss. Jobben til våre dyktige medarbeidere er å støtte og hjelpe dere om behovet skulle melde seg. Support er alltid inkludert i våre pakker. Les mer om våre tjenester og markedsføringspakker

Google Premier Partner

Som Nordens eneste Google Premier Partner innen netthandel sikrer vi resultater. Vi hjelper deg med en målrettet og strategisk markedsføring i Google. Gjennom et tett samarbeid med Google, får vi dypere innsikt og opplæring i alt av ny funksjonalitet. Dette gjør oss rustet til å håndtere deres budsjett innenfor netthandel på en bedre måte enn noen andre aktører i Norden.

Prisgunstig fraktavtale

I samarbeid med Profrakt tilbyr Mystore små og mellomstore nettbutikker Norges beste fraktavtale inkludert i nettbutikken. Profrakt gir deg stordriftsfordeler og gode priser allerede fra første pakke. Og ikke minst, dette gjør frakt så mye enklere. Les mer om vårt samarbeid med Profrakt

Responsive designmaler

Hos Mystore.no trenger du verken være designer eller programmerer. Alle våre design er responsive og optimert for at din butikk skal selge mer. Velg blant titalls ulike design som du enkelt kan tilpasse din grafiske profil. Du kan også bygge på ditt design med ulike add-ons.
Her kan du se våre ulike design

Vi har mer enn 100 Apps med fantastiske funksjoner og muligheter tilgjengelig i vår Appstore. Apps kan knyttes til deres løsning og hjelpe dere å øke salget eller forenkle deres hverdag som nettbutikkeier.

Betalingsløsning fra Klarna Checkout

Nettbutikken kommer med Klarna Checkout, en kraftig, men intuitiv betalingsløsning fra Klarna for faktura, delbetaling og kredittkort helintegrert. Ingen ekstra månedskostnad eller etableringsgebyr. Dere får alt dere trenger fra én leverandør!
Her kan du lese mer om Klarna Checkout

Hosting er inkludert, og blir tatt hånd om av oss.

Vi har kontorer både i Tromsø og Oslo hvor det er åpne dører om du ønsker å komme på besøk.

Mystore.no ble vinneren av Årets leverandør i 2015 og tok prisen foran sterke og solide merkevarer som Bring, Klarna og Dibs.