Hvordan logger jeg inn i kontrollpanelet mitt?

Hvordan man logger inn i butikken sin etter aktivering er et spørsmål vi ofte får på kundeservice.

Innhold

I demoperioden

Mens butikken er i demoperioden logger du inn i adressen du anga når demoen ble opprettet. Dette kan for eksempel være www.dinbutikk.demo.mystore.no/kontrollpanel.

Her logger du inn med brukernavn og passord som ble opprettet samtidig som demobutikken ble laget.

Når butikken er aktivert

Så snart dere aktiverer butikken endrer innloggingen seg. Den største forskjellen er URL som brukes for å nå butikken og kontrollpanelet endres.
Årsaken til dette er at butikken din flyttes fra demomiljøet til produksjonsmiljøet vårt.

Hva er min nye adresse?

Hvis din adresse i demoløpet er: www.dinbutikk.demo.mystore.no/kontrollpanel

Er din adresse når butikken er aktivert: www.dinbutikk.mystore4.no/kontrollpanel

Brukernavn og passord er det samme som i demobutikken.

Hvis du har glemt passordet kan du enkelt be om nytt på innloggingssiden.

Din interne Mystore-adresse er sendt i en epost med emne "Bestilling nettbutikk mottatt".

Når domene er aktivert

Når man har koblet til domene og alle DNS innstillinger er satt opp korrekt, så vil nettadressen endre seg og du må logge inn på ditt kontrollpanel via en ny link.

Da vil linken endre seg fra: www.dinbutikk.mystore4.no/kontrollpanel  til www.dinbutikk.no/kontrollpanel.

Kontakt kundeservice via chat, kundeservice@mystore.no eller via telefon hvis du trenger hjelp til innlogging.