Innsamling av e-postadresser og samtykke

Ved hjelp av "E-mail grabber" vil Crall hjelpe deg med å samle inn e-poster og innhente samtykke.

Når denne funksjonen er aktivert så vil Crall følge med alle tastetrykkene som kunden gjør i nettbutikken. Ved hjelp av denne teknologien kan vi se når kunden skriver inn en e-postadresse. Når Crall oppdager dette vil kunden få opp en popup som ber om tillatelse til å bruke e-postadressen.

Eksempel:

For å aktivere/deaktivere denne går du til Innstillinger > E-postfanger > Status av/på.