Opprett manuell ordre

Ønsker du å opprette en ordre direkte i kontrollpanelet, uten å gå via nettbutikken og Klarna Checkout? Slik går du fram.

Opprett manuell ordre

Opprett manuell kreditordre

Rabatt på manuell ordre

Manuell ordre

1. Gå til Ordrer/Kunder -> Opprett manuell ordre
  2. Velg en eksisterende kunde eller fyll inn informasjon for å opprette en ny kunde
  3. Trykk på Gå videre
  4. Fyll inn og/eller sjekk at informasjon om adresse stemmer
  5. Trykk på Legg til vare
  6. Finn og velg varen som skal legges til i ordren
  7. Sjekk at betalingsmetode og fraktmetode stemmer:

8. Huk av for «Ny ordrebekreftelse» dersom kunden skal motta en bekreftelse på ordren
  9. Trykk på Oppdater. Ordren vil nå ligge som en ny ordre i ordrelisten.

Merk: Du kan ikke koble opp betalingsmetoder som Klarna faktura på en manuell ordre.

Manuell kreditordre

1. For å opprette en manuell kreditordre, går du til Ordrer/Kunder > Opprett manuell ordre

2. Velg så hvilken kunde du skal opprette manuell ordre på.

3. Trykk Legg til vare for å hente opp produkt(er) som skal krediteres

4. I feltet "Antall" legg inn minustegn foran antallet

5. Trykk Oppdater og du har nå opprettet en manuell kreditordre.

Rabatt på manuell ordre

Hvis du ønsker å legge inn rabatt på en manuell ordre, kan du gjøre et på følgende måte:

1. Gå inn på aktuell ordre i ordrebehandlingen
2. Velg Endre ordre
3. Trykk på Legg til tom linje
4. Sett inn i antall f.eks. -1 og en "Rabatt" i tekstfelt. Legg inn rabatten i kroner.
5. Trykk Oppdater og ordren er oppdatert med rabatt.