Verifisering av domene for utsending av e-post
  • 12 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Verifisering av domene for utsending av e-post

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

For å forbedre utsendingen av e-post fra ditt domene behøver domenet en verifisering.

Verifisering av domene

For å få verifisert ditt domene logger du først inn i Personalisert Shopping via ditt kontrollpanel.

Gå videre til "Innstillinger -> Domene".

Hvis domenet ikke er riktig

Hvis domene som skal verifiseres ikke stemmer overens med det domenet som skal benyttes for utsending av e-post må denne endres.

Gå til "Innstillinger -> Utgående e-post"

Endre adressen som ligger under "E-postadressen til avsender" og trykk "Lagre".

Start verifiseringen

Når domenet stemmer overens med domene vi ønsker å benytte for utsendelse av e-post er vi klar til å starte verifiseringen.

Gå til "Innstillinger -> Domene" og klikk "Start Verifisering".

Denne informasjonen må så legges inn i DNS oppsettet for ditt domene. Dette gjøres hos din domeneleverandør, for eksempel domeneshop.no, one.com osv. avhengig av hvor du har domenet ditt.

Når dette er gjort trykker du på "Oppdater status".
De vil da få status som verifisert.