Hvordan legge til PayPal

Her får du veiledning til å hente ut nødvendige API-nøkler som du trenger for å bruke PayPal som betalingsmetode i Mystore

Innhold

Bestill appen PayPal i vår app-store

Gå til apps.mystore.no og søk etter PayPal eller følg denne
lenken.
Deretter følg veiledning under.

Opprett API legitimasjon PayPal

1. Gå til PayPal: https://www.paypal.com/mep/dashboard
  2. Trykk på tannhjulet, deretter trykk på "Kontoinnstillinger" eller "Account settings"
  3. Når du kommer inn på neste side så søker du på "API" øverst til venstre og finner "API-tilgang".
  4. Klikk på "Oppdater" ved siden av API-tilgangen.
  5. Klikk på "Administrer API-legitimasjon" under "NVP / SOAP API-integrasjon
  6. Velg "Be om et API-sertifikat" og ikke signatur.

Hvis du allerede har generert et API-sertifikat trykker du på "Vis API-sertifikat "for å vise eller fjerne din eksisterende API-sertifikat.

Trykk så på "Last ned" inne på API-sertifikatet, lagre dette på ditt skrivebord og deretter legg disse opplysningen inn på Mystore.

Legg til API legitimasjon i Mystore

1. Logg inn på ditt Mystore kontrollpanel
  2. Gå til "Konfigurasjon > Betalingsmoduler"
  3. Legg til betalingsmodulen "PayPal Checkout Express"
  4. Kopier dine din legitimasjon fra ditt skrivebord og legg til i feltene for "API-brukernavn, API-passord og API-signatur"
  5. Deretter sett opp ønskede innstillinger i de andre feltene.

Merk: Ønsker du at PayPal skal være et betalingsvalg i Klarna Checkout? Kontakt kundeservice så kan vi aktivere visning av PayPal i Klarna Checkout. Merk at installasjonen beskrevet ovenfor må være utført.