Produktanbefaling med eget utvalg som brukes i blogg
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Produktanbefaling med eget utvalg som brukes i blogg

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Lær hvordan du kan legge produktanbefalinger inn i en bloggside

Opprett produktanbefalingen

Naviger til Produktanbefalinger > Komponenter. Trykk på det blå plusstegnet nede i høyre hjørne. Velg "Nettbutikk" på spørsmålet hvilken type anbefaling for ønsker.

Under fanen "Anbefaling" velger du "Egendefinert utvalg".

Under fanen "Utseende" velger du malen du ønsker å bruke. I de fleste tilfeller er det "Mystore - Produktboks" som skal brukes.

Under fanen "Utvalg" søker du deg frem til produktene du ønsker skal vises i produktanbefalingen. Tykk på plusstegnet for å legge de til i utvalget.

Når du har gjort dette så lagrer du anbefalingen ved å trykke på lagreknappen nede i høyre hjørne.

Legg til i blogg

For å legge til anbefalingen i en bloggpost må du først hente koden som skal limes inn i bloggposten. Denne ligger under fanen "Integrasjon".

Deretter åpner du blogginnlegget du ønsker at produktanbefalingen skal inkluderes. Trykk på knappen "Source". Finn plasseringen der du vil den skal ligge og lim inn koden som du fant under fanen "Integrasjon". Avslutt med å lagre blogginnlegget.