Salgsbetingelser i nettbutikken
  • 11 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Salgsbetingelser i nettbutikken

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

For deg som driver nettbutikk er det svært viktig å ha salgsbetingelser synlig i din nettbutikk. Du har som næringsdrivende ansvar for å holde deg informert om endringer i betingelsene og lovgivningen som regulerer e-handel.

Hva er salgsbetingelser?

Salgsbetingelser består av standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp på internett. De har som formål å sikre at e-handel foregår i overensstemmelse med gjeldende forbrukerlovgivning, som inkluderer forbrukerkjøpsloven, angrerettloven og ehandelsloven.

Salgsbetingelsene du viser til i din nettbutikk må til enhver tid være i overensstemmelse med norsk rett. I tillegg krever blant annet betalingsleverandører at salgsbetingelser er synlig i nettbutikken.

Slik legger du til salgsbetingelser i nettbutikken

Salgsbetingelser ligger som standard tilgjengelig på alle våre nettbutikker. Du finner dine salgsbetingelser her:

1. Logg inn i ditt Kontrollpanel
  2. Velg Design > Hovedmeny/Innhold
  3. På Salgsbetingelser trykker du Rediger

Spesielt viktig er det å fylle ut punkt 2 Partene korrekt med den juridiske informasjonen som din bedrift har i Brønnøysundregistrene.

Les mer om dette i Forbrukertilsynet sin veiledning for bedre forståelse av salgsbetingelsene.