Snapchat Pixel
  • 13 Jul 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Snapchat Pixel

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Om Snapchat Pixel

Med denne appen får du mest ut av din snap-annonsering. Applikasjonen kobler nettbutikken din opp mot din Snap business-konto slik at du kan spore trafikken i nettbutikken, salget fra dine annonser og bygge egendefinerte publikum.

Snap Pixel har tre hovedfunksjoner:
- Bygg egendefinerte målgrupper.
- La Snapchat optimere dine annonser for konvertering.
- Spore trafikken og konverteringene, og koble de tilbake til dine annonser.

Appen finner du på vår appside.

Opprette Snapchat Pixel

Hvis du ikke har opprettet en Snapchat Pixel, kan du gjøre det på følgende måte:
Først må du lage deg en konto på https://forbusiness.snapchat.com/
Logg på med din personlige Snap-konto og oppgi bedriftsinformasjonen din.
Deretter går du til fanen “Snap Pixel”, trykker på "Create My Pixel", og velger
"Set up Pixel"-knappen du har nå opprettet din Pixel ID i Snapchat.

For å finne tilbake til din Snapchat Pixel finner du denne i Snap Ads Manager.
Gå inn på menypunktet "Create Ads" og velg "Events Manager (se skjermbilde)
Det er her du administrerer hendelseskildene dine og ser aktivitetene dine.
Husk at det kan ta opptil en time for at data for pixelen oppdateres.

Hvis du ikke har Snapchat Pixel, kan du bestille den fra vår appside

Hvor finner jeg min Snapchat Pixel

For å finne din Snapchat Pixel logger du inn i Snap Ads Manager.
Gå inn på menypunktet "Create Ads" og velg "Events Manager (se skjermbilde)
Her ligger din Pixel-ID og du kan også administrerer hendelseskildene dine og se aktivitetene dine. Husk at det kan ta opptil en time for at data for pixelen oppdateres.