Varetelling på mobiltelefon
  • 08 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Varetelling på mobiltelefon

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Varetellingen til Mystore er mobiltilpasset og gjør det enkelt å telle på farten!

Slik kommer du i gang på mobil

Alt du trenger å gjøre er å logge inn i kontrollpanelet via din mobiltelefon og gå til Verktøy > Logistikk > Varetelling.

Derfra starter du ny varetelling, med eller uten utvalg, og teller ved hjelp av søk, pluss/minus-knapper eller en egen scannemodus.
På mobil har man kun tilgang på telling. Åpne tellinger, bekrefte telling og rapporter er forbeholdt PC.

Scanning av varer

Varetellingsappen fra Mystore har en egen scannemodus. Når denne aktiveres fjerner vi søkefeltet og man får en visning som kun er beregnet for bruk med strekkodescanner.

Når man scanner en vare vil skjermen blinke grønt, man vil høre en bekreftelseslyd og varen vil legge seg i oversikten.
Om man scanner en vare som har ugyldig strekkode, eller at strekkoden er knyttet til flere produkter, vil skjermen lyse rødt og man får en feilmeldingslyd.
For å kunne fortsette scanningen må man manuelt klikke bort feilmeldingen.

Du kan når som helst avslutte scannemodus ved å klikke på "Avslutt scannemodus".
Man går da tilbake til den vanlige måten å telle på. Ingen scanninger går tapt, alt lagres fortløpende.

Dette betyr at du kan gå inn og ut av scannemodus så ofte du ønsker.

Hvilken enheter støtter scannemodus?

Scannemodus kan brukes på PC, mobiltelefon og nettbrett.

Kreves det noe spesielt?
Scannemodus er inkludert i varetellingsappen og krever ikke noe annet enn en håndholdt strekkodeleser. Vi kan anbefale Mystores superscanner.