Telling på mobil

Varetellingen til Mystore er mobiltilpasset og gjør det enkelt å telle på farten!

Alt du trenger å gjøre er å logge inn i kontrollpanelet via din mobiltelefon og gå til Verktøy > Logistikk > Varetelling.
Derfra starter du ny varetelling, med eller uten utvalg, og teller ved hjelp av søk, pluss/minus-knapper eller en egen scannemodus.

På mobil har man kun tilgang på telling. Åpne tellinger, bekrefte telling og rapporter er forbeholdt PC.

HubSpot Video

Slik fungerer Mystores varetelling

Om du vil vite mer om Mystores varetelling og hvordan den fungerer kan du lese denne hjelpeartikkelen. Den viser varetelling på PC, men funksjonene er like på mobil.