Tilbudspris
  • 14 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Tilbudspris

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Tilbud kan settes direkte på produktet eller via massebehandling.

Tilbud via massebehandling

1. I kontrollpanelet, gå til Produktkatalog > Tilbud
  2. Bruk filtrene for kategori og/eller produsent for å finne utvalget du ønsker å opprette eller redigere tilbud på. Husk å klikke Oppdater for å få frem utvalget.
  3. For lik rabatt på hele utvalget: Legg inn ønsket rabatt (prosent) og sluttdato for tilbudet, og klikk Legg til rabatt.
    Ønsker du forskjellige rabatter på produktene i utvalget kan du legge inn rabatt og dato direkte på produktlinjene. Her må du huske å bruke prosenttegnet hvis rabatten skal være i prosent. Hvis ikke vil verdien bli ny pris på produktet.
    Klikk på Lagre-knappen for å lagre tilbud.

Hvordan fjerne tilbud i massebehandlingen

• For å fjerne tilbud på et enkelt produkt klikker du på X-knappen helt til høyre på produktlinjen.
  • For å slette alle tilbudene på produktene i utvalget du har valgt klikker du på Slett alle
  • Deaktiver alle vil slå av tilbudene, men ikke slette de, hvis man enkelt ønsker å slå de på senere.
  • Aktiver alle vil slå på alle deaktiverte tilbud.

Tilbud direkte på produkt

1. Gå til Produktkatalog > Produkter
  2. Klikk Rediger på ønsket produkt i produktkatalogen
  3. Klikk på tibudsfanen
  4. Velg
    – Hvordan rabatten skal trekkes
    – Hvor mye som skal trekkes
    – Sluttdato for tilbudet
  5. Aktiver tilbudet ved å velge Aktivert (på)
  6. Oppdater produktet for å lagre tilbudet

Kampanjesenteret

Ønsker du å planlegge og sette opp kampanjer har vi også et mer avansert verktøy: Kampanjesenteret. Les mer →

Tilbudspris via "Masseendring"

Tilbudspris kan også settes via verktøyet "Masseendring". Dette lar deg finne frem til et utvalg produkter for å sette tilbudspris gjennom justering på prosent eller kroner.

Les mer om Masseendring her →