Utskrift av EAN etiketter

Hvis du ønsker å skrive ut EAN etiketter, kan du gjøre dette ved å gå til:

Verktøy > EAN utskriftssenter i kontrollpanelet.

Velg så hvilken kategori og produkter du ønsker å skrive ut etiketter til.
Velg produkt eller variant, og antall etiketter. Hvis antall står til 0 vil ikke etiketter skrives ut på disse.

Det anbefales å bruke etikett type Dymo 11354 for utskrift av etiketter.

Vi anbefaler å bruke Vanlig prislapp liggende (Format: 11354) for best kvalitet.

Man kan oppleve problemer med å scanne strekkoder skrevet ut med stående format.

Trykk så på "Skriv ut EAN".
Du vil nå få opp etiketten(e) for utskrift i et nytt vindu.
Vinduet under er fra Google Chrome og anbefales å bruke ved utskrift av etiketter:

Sørg for at DYMO LabelWriter er valgt som printer, og at korrekt labels er satt
"11354 Multi-Purpose" og sett "Skalér" til 90. Trykk så på "Skriv ut" og etikettene printes ut

Installasjon Dymo LabelWriter 450 Turbo

Windows:
Har du ikke installert DYMO LaberWriter skriver, kan du hente driver fra Dymos nettside:
Driver for Windows

Når du har installert DYMO LabelWriter, gå til "Skriveregenskaper" for printeren og velg "Innstillinger"

Velg så "Avansert"

Sørg for at papirtype som er valgt er "11354 Multi-Purpose"
Dette er etiketter som er liggende. På etikettesken skal det

MAC:

Har du ikke installert DYMO LaberWriter skriver, kan du hente driver fra Dymos nettside:
Driver for MAC

Når du har installert DYMO LabelWriter, kan du gå til et produkt du ønsker å skrive ut eller EAN utskriftsenter.

Når du har funnet EAN kode å skrive ut så vil du se følgende side:
Her skal du trykke på "Skriv ut med systemdialogen"

Da vil du få opp følgende side:
Da skal du endre papirstørrelse til: 11354 Multi-Purpose.

Denne skal lagres seg til neste gang du ønsker å skrive ut også.
Deretter kan du trykke skriv ut.