Utvidet lagervisning
  • 14 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Utvidet lagervisning

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Utvidet lagervisning er en nyttig funksjon som lar kunder se lagerstatus for forskjellige produkter direkte fra kategorisidene. Kunden får umiddelbar tilgang til informasjon om lagerstatus, uten å måtte gå inn på de enkelte produktene. Denne artikkelen vil forklare hvordan du bruker utvidet lagervisning og hvordan du kan tilpasse visningen etter dine preferanser.

Se eksempel:

Hvordan bruke utvidet lagervisning:

1. Installer utvidet lagervisning-appen i nettbutikken din.
  2. Når appen er installert, vil kundene dine kunne se lagerstatus for forskjellige produkter direkte fra kategorisidene.
  3. Appen vil gi deg informasjon om lagerstatusen, for eksempel om produktet er tomt på lager, om det er varer på lager og eventuelle tilgjengelige varianter.
  4. Dette gjør det enklere for kundene å være oppdatert på lagerstatus uten å måtte klikke seg inn på hvert enkelt produkt.

Vi håper denne veiledningen hjelper deg med å dra nytte av utvidet lagervisning for å se lagerstatus på produktene dine. Hvis du har spørsmål eller trenger mer hjelp, kan du kontakte vår brukerstøtte for assistanse.