Aktiver påminnelse om rabattkode

I noen tilfeller kan det være lurt å hjelpe kundene dine med å huske rabattkoden de fikk fra en popup.

Vi har en løsning som vi kaller for "Rabattkode påminner". Denne funksjonen vil vise en liten "gavepakke" nede i venstre hjørne etter kunden har mottatt en rabattkode.

Hvis kunden trykker på "gavepakken" vil det komme opp en popup som viser rabattkoden, samt en knapp for å kopiere den.

Aktivere / endre innstillinger

I menyen til venstre velger du "Innstillinger" og i undermenyen velger du "Rabattkode".
Under avsnittet "Rabattkodepåminner" kan du endre status og farge. Hvis du ønsker kan du legge til en kort tekst.