Hvordan aktivere oppdatert UX cart i America?

Denne artikel beskriver hvordan man oppdaterer design og flyt i America med "Cart Update 2021.2".

Dette er en artikel som beskriver det nye flytet og endringene for checkout og cart i Americamalen.

Dersom man aktiverer innstillingene så vil man få en oppdatert design på /cart siden som tar mindre plass på både desktop og mobil. Det nye oppdateringen inneholder også en ny visning av total oppsummering i cart og spesifiserer bedre hvor mye kunder sparer med rabatt eller rabattkode. Den nye flyten inneholder også en oppdatering på hva som skjer når man legger en produkt i handlekurven. Når man legger en produkter i handlekurven så vil det komme en pop-up som verifiserer at produkt er lagt inn, men får valg om å gå til kassen eller fortsette handel.

Vi anbefaler alle kunder som har Americamalen at aktivere dette flytet, men det er viktig å alltid sjekke sin trafikk og konvertering etter større endringer i butikken.

Se innstillinger for ny cart under "Cart Update 2021.2"

Du finner innstillinger under design innstillinger > avanserte innstillinger > Cart Update 2021.2

Screenshot 2021-10-11 at 15.03.39

Oppdatert flyt checkout - Dette er den generelle innstillingen for endring i checkout flyt. Den endrer UX/UI på /cart siden og aktiverer pop-up etter produkt har blitt lagt i handlekurv.

Kommentar og Rabattkode - Velg om du ønsker vise rabattkode og kommentarfelt på cart siden eller om du ønsker skjule begge eller noen av dem.

Screenshot 2021-10-11 at 10.08.47

Vis lagertekst - Viser lagertekst på produkt på cart siden dersom

Bakgrunnfarge "Du sparer" widget  - Velg bakgrunnsfarge på knapp som kommer opp når du har en produkt med rabatt i kassen.

Screenshot 2021-10-11 at 10.04.06

Vis/Skjul Emoji - Vis eller skjul emoji på "Du sparer" knappen.

Screenshot 2021-10-11 at 10.05.49

Endre tekst på knapp til kassen (på /cart page) - Endrer teksten på knappen.

Screenshot 2021-10-11 at 10.09.37

Vis knapp til hurtigkasse på /cart page - Vis hurtigkasse/bedriftskasse.

Screenshot 2021-10-11 at 10.12.23

Tekst på knapp til hurtigkasse på /cart page - Velg tekst på knapp som går til hurtigkasse/bedriftskasse.

Screenshot 2021-10-11 at 10.12.43

Slå av slide-in cart (handlekurv-ikonet tar deg direkte til /cart) - Denne innstilling er på så  deaktiveres "Slide in cart" (bilde 2) når man klikker på ikon (bilde 1). Når man klikker på ikon så blir man sendt til /cart siden direkte. Dette er en innstilling som kan brukes dersom man ønsker å flytte kundene hurtigere mot checkout.

icon1icon2