Yotpo
  • 12 Jul 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Yotpo

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Konfigurasjon av Yotpo gjøres i både Mystore.no og Yotpo.

Innstillinger i Mystore bestemmer hvilke funksjoner som skal være synlig og aktiv i nettbutikken din. Fra Yotpo styrer du konfigurasjonen av utgående e-post, farger og administrerer hvilke vurderinger og spørsmål m.m. som skal vises eller ikke.

Mystore.no støtter følgende Yotpo-funksjoner

• Mail after purchase (Free plan Yotpo)

https://support.yotpo.com/en/article/email-settings https://support.yotpo.com/en/article/automatic-review-requests

E-post sendes automatisk ut til kunde etter kjøp i butikken. Når e-post skal sendes og hvordan den skal se ut kontrolleres i Yotpo.

Oppretter en egen side der kundene kan se og skrive reviews av produkter. Med Growth plan så kan man å få stjerner synligt i Google mot denne side.

Legger til en informasjonsfane i butikken som kundene kan klikke på for å se andres vurderinger.

Gjør reviews på produkt synligt på produktsiden.

Badge som vises i bunnlinjen med antall reviews og stjernevurderinger. Blir først aktiv når du har fått 20 reviews i butikken.

Karusell som viser reviews på forsiden. Hvilke reviews som vises styres fra Yotpo.

• Rich Snippets  (krever Growth Plan Yotpo)

https://support.yotpo.com/en/article/product-rich-snippets

https://support.yotpo.com/en/article/site-level-rich-snippets

Viser stjerner på produkt i Google samt SEO-page som legges til i nettbutikken din.

Gjør det mulig å promotere produkter i utgående e-post.

Se Yotpo hjelpesenter https://support.yotpo.com/en/ for øvrig informasjon.

Slik aktiverer du Yotpo i din nettbutikk

1. Registrere deg som Yotpo-kunde på deres nettside https://yap.yotpo.com/get-started/#/signup/register
  2. Velg den prisplanen hos Yotpo som passer din nettbutikk https://support.yotpo.com/en/article/free-growth-plans
  3. Kontakt kundeservice@mystore.no og be om å få aktivert integrasjonen mot Yotpo* / Bestill i appstore

*Mystore.no tar forbehold om at det kan finnes funksjonalitet i Yotpo sin Growth Plan som ikke er mulig å få til i integrasjonen.

I Mystore Appstore kan du lese mer om hvorfor Yotpo kan være smart å bruke i din nettbutikk