Optimalisering av banner
  • 13 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Optimalisering av banner

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

For å optimalisere bannervisningen av bannerfeltet A1 i America-malen slik at nettbutikken din blir raskere kan du endre på følgende innstillinger i malen.

Under Designinnstilligner > Bannerbilder > Banner A1 Hastighetsoptimalisering så finner du funksjonalitet for å optimalisere bannerne på plassering banner A1. Det finnes tre muligheter for banner A1.

Alternativ 1 er å legge inn banner som vanlig under banner A1. Du legger da inn din bildebanner med tekst trykker lagre.

Alternativ 2 ligger under Designinnstilligner > Bannerbilder > Banner A1 Hastighetsoptimalisering. Alternativ 2 innebærer at vi laster opp et bilde her. Dette bildet skal være uten tekst.

Når dette er gjort så velg Optimized slider under valg "Widget for mobile optimization".

I neste steg legger du på tekst i selve bildet. Du legger på header, subheader og tekst på banner.

Du kan også

• Velge størrelse og farge på disse elementer
  • Legge på en knapp med link på banner
  • Velge tekst på knapp og hva den skal linkes til

Alternativ 3 finner du under Designinnstilligner > Bannerbilder > Banner A1 Hastighetsoptimalisering. Dette gir den raskeste lastetiden. Gjennom å velge optimized text slider så trenger du ikke laste opp noen banner bilde. Du velger kun bakgrunn for banner og tekst.