Blogg i nettbutikken
  • 13 Sep 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Blogg i nettbutikken

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Personaliser nettbutikken med en blogg.

Avansert blogg
Dersom du har designmal America (Rio og Santiago) har du en noe mer avansert bloggfunksjon. Les om denne her.

Alle våre design har innebygd bloggfunksjon. For å lage blogginnlegg navigerer du til Design > Hovedmeny/Innhold. Nederst på siden (under skjulte sider) finner du bloggartiklene dine. Her kan du trykke på "+Ny bloggartikkel" for å skrive ny.

Legg til innhold

Vise bloggposter

Hvordan vise siste bloggposter på forsiden av nettbutikken

Naviger til Design > Bokser i menylinjen og legg inn widgeten "Siste blog poster" i footer.

Mer funksjonalitet

Hvis du ønsker mer funksjonalitet, er det flere som benytter seg av Wordpress

Fra nettbutikken kan du så linke til Wordpress-blogg, enten ved å legge til en link i eksempelvis topplinje. Du kan legge inn link under Design > Hovedmeny/Innhold og velge "Ny side" og "Lag link til en ekstern side"
Legg så inn "Tittel" og "URL" som er link til din eksterne blogg, og velg "Lagre siden"

Link vil nå være synlig i topplinje i nettbutikken: