Bytte av designmal

Først og fremst, vi anbefaler at din butikk ligger på et oppdatert og skybasert design. Skybaserte maler er det nyeste vi har, og vil alltid være stappet med ny funksjonalitet og fleksibilitet. Disse malene er også responsive, som betyr at de fungerer like godt på mobil, og nettbrett som på desktop. I dag bør absolutt alle ha en mal som fungerer godt på de ulike enhetene.

Ny funksjonalitet som utvikles vil kun gjøres tilgjengelig i våre skymaler, og ved å ligge i skyen vil du alltid få oppdateringer som andre kunder i tilsvarende mal får. Så med andre ord, har du ikke skymal i dag anbefaler vi dette på det sterkeste. Våre skymaler gir deg ikke tilgang til kildekoden, men vi har gjort det enklere for deg å gjøre justeringer/tilpasninger gjennom en rekke designinnstillinger som er tilgjengelig i kontrollpanelet.
Vi har et godt utvalg av skymaler som er gratis, mens våre aller nyeste har en definert pris.

Videre i artikkelen under går vi igjennom det du må være obs på før du gjør et bytte:

For å finne ut hvilken designmal du har idag, ser du dette under Design > Ditt design.

Ikke skybaserte designmaler:

- Natalie
- Clean
- Mars
- Linnea
- Elite
- Resplin
- Iceberg
- Prometheus
- Atlanta
- Shoppica

Det du må være obs på ved bytte til ny designmal, er at oppsettet og utseende bli helt nytt.
Ved bytte av designmal vil alt av innhold overføres til ny designmal, som kategorier, produkter, produktbilder, logo. Du blir nødt til å laste inn annonsebannere på nytt og tilpasse fargeinnstillinger.
Det kan også være at du må kutte ned på antall kategorier.
Det er anbefalt å ha 8-10 hovedkategorier i våre skybaserte designmaler.

I våre skybaserte designmaler vil du få tilgang til designinnstillinger med mange muligheter. .

Når du har endret til ny designmal, er det ikke mulig å reversere/bytte tilbake til forrige designmal.

NB! Hvis du har tilpasset malen din vil alle endringene forsvinne ved bytte og kan ikke legges tilbake. Javascript/CSS er for eksempel funksjonalitet som ikke ligger tilgjengelig for deg i våre skymaler. Det kan dog være mulig å gjøre små tilpasninger i etterkant, kontakt oss om du er usikker rundt dette.

Skybaserte designmaler:

- New York
- Tokyo
- Glittertind (Roma)
- Europa (Paris, Berlin og Barcelona)
- London

Har du i dag en skybasert designmal og ønsker å bytte til annet design, vil alt av innhold overføres til ny designmal, som kategorier, produkter, produktbilder, logo.
Annonsebannere må også lastes opp på nytt.

NB! Hvis du har tilpasset malen din vil alle endringene forsvinne ved bytte og kan ikke legges tilbake. Javascript/CSS er for eksempel funksjonalitet som ikke ligger tilgjengelig for deg i våre skymaler. Det kan dog være mulig å gjøre små tilpasninger i etterkant, kontakt oss om du er usikker rundt dette.

Du kan endre tilbake til annen skybasert designmal når som helst, men flere av designinnstillinger må da endres på nytt, som f.eks. Instagram og Facebook adresser som du finner under Design > Ditt design > Designinnstillinger > Bunnlinje og Sosiale medier.

Er du usikker ? Kontakt oss på kundeservice@mystore.no