New York
  • 13 Sep 2023
  • 4 Minutter å lese
  • Mørk
  • Pdf

New York

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Eldre designmal ⚠️
Denne designmalen mottar ikke lenger oppdateringer eller nye funksjoner. Se vår designside for maler som fortsatt støttes.

Alle våre Premium-maler leveres med konfigurerbare innstillinger for en rekke parametere. Blant annet kan disse brukes for å laste opp og linke bannere til relevant innhold i butikken, skifte farger på sentrale elementer i butikken, velge fonter og justere visningen av produkter og menyer. Nedenfor er en gjennomgang av de mest brukte funksjonalitetene tilgjengelig i designinnstillinger.

Bannerbilder

Under menyvalget "Bannerbilder" har dere tilgang til alle bannerposisjoner som er tilgjengelig for malen New York:Disse er gruppert med bokstaver og tall - hver bokstav betegner en rad, og tallene angir rekkefølgen fra venstre mot høyre slik de opptrer på siden.

Trykk på det grå feltet for å få opp menyen for hvert enkelt banner. Her kan dere laste opp bilder, legge til link som det enkelte banner skal linke til - dette kan være produktsider, kategorisider eller fast innhold. Det er også mulig å legge inn eksterne lenker om dette skulle være interessant.

Spesielt for A1-bannere er at dersom man laster opp er enn ett bilde vil disse opptre som en karusell på siden hvor ett og ett bilde vises i gitte intervaller.

For øvrige banner er det ett bilde per banner-plass. Der det står mouse-over effekt, kan man velge at bildene skal ha en zoom-effekt når man fører musepekeren over dem.

Her finner du oversikt over størrelsen på annonsene på forsiden:

Topplinje og meny

Topplinjen er den helt øverste delen av siden:Her kan dere legge inn salgsfremmende argumenter som for eksempel “Fri frakt over kr 500,-” og tilsvarende. Dere kan også velge visning av språkvelger og valutavelger dersom disse funksjonalitetene er aktivert i butikken.

Under Megameny kan dere justere antall kolonner menyen skal vise, velge om Merker, Nyheter og Tilbud skal være synlige valg i hovedmenyen.

Under generelle innstillinger kan dere velge om dere ønsker Docked header - det vil si at menyen ligger fast i toppen av siden når man scroller nedover - og justere bredden på handlekurven for de malene som har fullhøyde handlekurv.

Bunnlinje

Her justerer du informasjonen som vises nederst på siden:Kontaktinformasjon hentes fra informasjonen dere legger til i Kontrollpanelet under “Konfigurasjon - Generelt”. I Designinnstillinger kan dere velge hva som skal vises i bunnlinjen.

Under Sosiale medier legger dere inn link til de sosiale medier dere ønsker å ha link til i bunnlinjen, valgene per i dag er Facebook, Instagram og Snapchat.

Dere kan også bytte ut den automatisk genererte teksten med en egen tekst under Copyright. Dersom dere fyller inn tekst her, fjernes tekstene som hentes ellers hentes fra kontaktinformasjon.

Dersom dere ikke benytter Klarna Checkout, kan dere aktivere valg for å vise tilgjengelige betalingsmetoder. Denne må stå til Av dersom dere har Klarna, for å unngå at alle betalingsmetoder vises dobbelt i bunnlinjen.

Linker/sider må legges til manuelt ved å bruke Design > Bokser i menylinjer. Bruk widgeten "egendefinert tekstboks".

Farger

Designmalene har mange innstillinger for farger som kan velges i Designinnstillinger - Farger. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon, eventuelt kan vi tilby en pakke for Konfigurasjon av designmal - de som velger dette alternativet får en times opplæring i tillegg til at vi gjør de justeringer vi blir enig med kunden om.

Fonter og tekststørrelser

Her kan dere endre hovedfonten på siden ved å velge blant de fleste av standardfontene som tilbys av Google fonts. Dere kan også justere størrelse og de mest brukte parameterne for fremstilling av tekster på siden.

Systemtekster og overskrifter

En del av tekstene på siden genereres automatisk av systemet, noen av disse kan overskrives av kunden om ønskelig.

Under Tekster på forsiden kan dere velge en ny overskrift på de tilgjengelige produkt-bolkene. Per tiden er dette Utvalgte produkter, Nye produkter og Tilbudsprodukter. Dere kan videre velge å legge til en egen overskrift for Instagram-widgeten dersom denne er installert.

Vi har også innstillinger for tekster på på produktboksene, her kan dere velge en egen tekst for nyhets- og tilbudsbåndene, eventuelt velge om tilbudsbåndene skal vise en prosent-sats i stedet for tekst.

Produktside

Inne på produktsidene kan der velge å vise utvidet informasjon og grafiske elementer:Valgene dere gjør her vil vises mellom tittelen på produktet og prisen på produktet - i bildet over har vi valgt å aktivere navn på produsent. Der kan også velge å aktivere et lastebilikon for frakt og Artikkelnummer.

Dersom dere har aktivert alternativer for avansert lagervisning vil antall på lager vises i forbindelse med lastebilikonet, og dersom dere har funksjonalitet for antall på produktnivå kan valget Avansert antall aktiveres for å enklere velge antall av produktet.

Oppsett av produktbokser

Her finner dere innstillinger for å justere hvor mange produktbokser der vil vise per rad på forsiden og kategorisider, fordelt på hvilken type enhet (skjermstørrelse) kundene bruker når de besøker siden.

Dere har også en rekke valg for hvor mye informasjon dere ønsker å ha med i produktbokser på kategorinivå, for eksempel pris, kjøpsknapp og produktbeskrivelse.

Avansert

Dersom dere la inn flere bannere under A1 i Bannerbilder, kan dere bruke valgene i Banner A1 Generelt. Dere har her to ekstra valg:

1. Forrige/neste-knapper, disse lar kundene bla mellom de forskjellige bannerene i bildekarusellen.
  2. Tiden hvert bilde vises, standard er 4 sekunder - her kan der velge et kortere eller lengre intervall om ønskelig.

Dere kan også velge om dere ønsker en meny i bunnlinjen med standard linker for faste sider:

Aktiveres under "Generelt - Aktiver standardlinker i bunnlinje".