Kom i gang med annonsering på Facebook og Instagram
  • 13 Jul 2023
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Kom i gang med annonsering på Facebook og Instagram

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Vi har de nødvendige appene for at du skal kunne markedsføre deg på Facebook og Instagram, og også kunne spore avkastningen på din annonsering.

Facebook Business Manager

Med Facebook Business Manager kan du administrere Facebook siden din, produktkatalogen fra nettbutikken din, pikselen din og styre Facebook annonseringen – alt på ett sted.
Denne artikkelen forklarer deg hvordan du kommer i gang og setter opp en konto i Facebook Business Manager.

Facebook Pixel

Vi har en Facebook Pixel app som sporer de viktigste hendelsene som skjer i din nettbutikk, sett på produkt, lagt i handlekurv, gått til kassa og kjøpt med verdien på kjøpet.
Appen finner du her.

Facebook Feed & Instagram Shopping

For å få dine produkter over på Facebook og Instagram Shopping trenger du vår app Facebook Feed & Instagram Shopping. Her får du tilgang til en produktfeed som gir deg mulighet til å få dine produkter på Facebook og Instagram. Appen gjør også at du kan opprette dynamiske annonser basert på produktkatalogen din. Disse produktene blir automatisk overført fra nettbutikken din til Facebook, og produktkatalogen oppdateres én gang i døgnet slik at du alltid får de siste prisene og informasjon. Her finner du appen.

Instagram Shopping

Instagram Shopping er en rekke funksjoner på tvers av Instagram som lar folk handle det de ser på bilder og videoer, uansett hvor de er i appen. Med Instagram Shopping, gjør du det enkelt for folk å handle med én gang de oppdager varen.
Denne artikkelen forklarer hvordan du kommer i gang med Instagram Shopping.