Meta (Facebook) Pixel
  • 06 Feb 2024
  • 1 Minutt å lese
  • Mørk
  • Pdf

Meta (Facebook) Pixel

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Opprette Meta Pixel

• Trykk "Koble til data"

• Velg så "Internett" og "Koble til"

• Gi Meta pixelen din et navn og trykk "Opprett"

• Legg inn adressen til din nettbutikk og velg "Kontroller"

• Når nettstedet ditt er godkjent som på bildet under, velg "Neste"

• Velg så "Gjør det selv" og trykk "Neste"

• Trykk på "Kun Meta-piksel" og trykk "Neste"

• Velg "Installer kode manuelt"

• I dette steget skal du velge "Kopier koden" som du sender til Mystore Kundeservice, slik at de kan legge koden inn i nettbutikken din.
    Trykk så "Fortsett" nede til høyre.

• Aktiver så "Slå på automatisk avansert matching" og velg kundeinformasjon som skal være med i pixelen som under. Velg så "Fortsett"

• Velg "Gå til oversikten for oversikten"

• På denne siden i "Hendelsesadministrasjonen" vil du få oversikt over hendelsene som skjer i nettbutikken. Når Pikselkoden er lagt inn i nettbutikken, så vil det etter en kort tid, komme data inn i vinduet som vist under.

Du har nå satt opp Meta piksel i din nettbutikk. Din Pixel-ID er de tallene som står etter ID.