Fraktmetode "Hentes i vår butikk"

Med denne modulen kan du tilby Klikk og Hent slik at kundene gjennomfører kjøp og henter i deres butikk.

For å installere fraktalternativet denne fraktmetoden går du til Konfigurasjon > Fraktmetoder, trykk først
"+LEGG TIL FRAKTALTERNATIV"

og trykk så "se flere alternativ"

Fraktalternativet ligger nede på listen og kalles "Varen hentes på vårt lager". Denne kan du omdøpe til eksempelvis "Hentes i vår butikk" i feltet "Tittel" og også en beskrivelse i fraktmetoden.

Det er også mulig å legge inn regler for hvilke postnummer denne fraktmetoden skal være tilgjengelig for i feltet "Postkoder"
Hentesibutikk
Hvis du kun skal ha ett postnummer for eksempel postnummer 9010, må det settes opp slik:
9010-9010;
Skal du legge inn flere postnummer, settes dette opp på denne måten:
9010-9017;9100-9107;
Avslutt alltid de forskjellige oppsettene av postnummer med et Semikolon
som i eksemplene ovenfor.