Hva koster det å være kunde hos Mystore?
  • 08 Sep 2023
  • 2 Minutter å lese
  • Mørk
  • Pdf

Hva koster det å være kunde hos Mystore?

• Mørk
  • Pdf

Article Summary

Denne artikkelen tar for seg Mystore sine grunnpakker, design, apper og andre tjenester vi tilbyr.

Innhold

Grunnpakker

For å sette opp en nettbutikk hos Mystore så må en grunnpakke velges, grunnpakkene gir deg tilgang til vårt system slik at du kan administrere og drifte nettbutikken din.

Inkludert i prisen får du blant annet en innløseravtale med Klarna Checkout, bransjeledende fraktavtale med PostNord og norsk kundestøtte. Grunnpakkene  vil også påvirke transaksjonskostnader hos innløser og eventuelle fraktpriser i vår Mystore frakt avtale.

Start

Denne pakken koster 1 198,- /mnd om du betaler en årlig faktura og 1 398,- /mnd om du vil betale per måned med avdrag på betalingskort.

Dine transaksjonskostnader med denne pakken vil være:

Smart

Denne pakken koster 1 798,- /mnd om du betaler en årlig faktura og 1 998,- /mnd om du vil betale per måned med avdrag på betalingskort.

Dine transaksjonskostnader med denne pakken vil være:

Plus

Denne pakken koster 4 998,- /mnd om du betaler en årlig faktura og 5 498,- /mnd om du vil betale per måned med avdrag på betalingskort.

Dine transaksjonskostnader med denne pakken vil være:

Det er kun grunnpakken man behøver for å ha en nettbutikk hos Mystore.
For prislister og mer informasjon om våre grunnpakker kan du trykke her

Design

Hvilket design du velger kommer an på hvilket behov du har, vi har da en rekke forskjellige maler tilgjengelig på vår plattform med forskjellige funksjoner som kan dekke dine behov. I vårt utvalg har vi maler som er kostnadsfrie og design som som kjøpes med en engangssum.

Gratis

•  Inntil tre bannerrader på forsiden
  •  Mobiloptimalisert
  •  Enkel og brukervennlig

Standard

• 4 bannerrader på forsiden
  •  Tilpasset for mobil
  •  Støtte for sidebar

Premium

•  Skybasert
  •  Optimalisert for hurtig sidelasting
  •  Optimalisert for mobil
  •  Tre dedikerte mobilbannere
  •  Syv bannerrader på forsiden
  •  Mulighet til sidebar
  •  Nytt design av bloggforside og blogginnlegg
  •  Brand-side med logoer
  •  Tre versjoner av produktsider
  •  Velg mellom flere bildestørrelser

Ekslusiv

•  Skybasert- Oppdateres løpende
  •  Optimalisert for ekstra hastighet
  •  Byggt for mobile first
  •  Modern design
  •  Åpent søkefelt på mobil
  •  Mega meny i bunnlinje på mobil
  •  Nytt design av bloggforside og blogginnlegg
  •  Siste blogpost på forsiden
  •  Syv bannerrader på forsiden
  •  Tre dedikerte mobilbannere
  •  Nedtelling for fri frakt
  •  Fem versjoner av produktsider
  •  Mulighet til sidebar og sidebar filter
  •  Brands side med logo

Apps

Dette er da tilleggstjenester som dere kan legge til på deres grunnpakke, noen Apps er kun en engangssum og noen har også en månedlig.

Noen av de mest brukte appene:

Dette gjør du da hos oss ved å legge på ulike "apper" fra vår Appstore.

Datakasse

Utover dette tilbyr Mystore vi også datakasse som kommuniserer med nettbutikken din, det er ingen ekstra kostnad for å bruke vår app.

Denne kan lastes ned via appstore på iPad.

Kostnader for datakassen vil være maskinvare for å drifte kassen, dette kan bestilles hos oss på vår Hardware store.

Utover dette så betaler man transaksjonsgebyr per transaksjon, denne prismatrisen er en dynamisk modell og gir gebyr basert på omsetning per måned.

Her finner du en oversikt over våre prisplaner

We Fix

Dette er en tjeneste som vi tilbyr der dere kan få hjelp til oppsett av deres butikk.
Vi har forskjellige pakker her også, se følgende link for ytterligere informasjon om prisene.

https://www.mystore.no/nettbutikk/hjelp-til-a-starte-nettbutikk/

Markedsføring

Vi har også et veldig dyktig in-house markedsføringsteam.
For mer informasjon og kontaktdetaljer for markedsføring trykk her