Hvilken adresse får min butikk?

Hvis du ikke har domene kan dette bestilles hos for eksempel domeneshop.no. Du trenger ikke webhotell da vi har egne servere. For å koble domenet til nettbutikken brukes en såkalt "CNAME" som peker til en nettadresse. Skulle denne adressen endres sender vi informasjon på e-post om dette. Da er nettbutikkeier ansvarlig for å oppdatere dette.

Når domenet er satt opp gjør du følgende:

1. Logg inn i Kontrollpanelet i din nettbutikk, gå til "Konfigurasjon - Domenenavn", legg til det aktuelle domenenavnet der.

2. Hos din domeneleverandør, setter du opp en DNS-peker med valget CNAME record fra www.dittdomene.no som peker til butikk.mystore4.no. (Du må muligens velge "Vis avanserte innstillinger" eller lignende, for å se dette avhenigig av domeneleverandør). Deretter setter du opp en WWW-videresending av hoveddomenet (uten www.) til www.dittdomene.no.

Dersom din domeneleverandør ikke støtter WWW-videresending, kan du benytte vår videresendingsserver ved å sette opp en A-record til IP 54.195.240.169.

Når CNAME record og videresending er satt opp vil det etter 24 timer være mulig å gå tilbake til Kontrollpanel -> Konfigurasjon --> Domenenavn og sette domenet som Hoveddomene.

Trenger du hjelp til å sette opp ditt domene?