Hvordan automatisk overføre e-postadresser til din nyhetsbrevutsender

For å overføre påmeldinger automatisk til din nyhetsbrevutsender(mailchimp/apsis/mailmojo) forutsetter det at du har installert appen fra dem. For detaljer rundt apps kan du se på denne linken.

1. Opprett en ny popup / rediger en eksisterende popup.
  2. Trykk på "Settings" i menyen til venstre
  3. Utvid feltet "Newsletter integration", og trykk på "Configure".
  4. Velg ønsket app og hvordan liste mottakerne skal overføres til.
  5. Trykk på "Save" i samme meny.
  6. Avslutt ved å trykke på "Quick save" i hjørnet oppe til høyre for å lagre endringene.