Hvordan bestiller jeg Vipps?

Vi tilbyr Vipps som betalingsløsning til alle våre kunder som har produktpakke Entrepreneur, Business eller Corporate. Det er ingen ekstra månedskostnad eller etableringskostnader.

Hvordan bestiller jeg Vipps?

1. Logg inn i kontrollpanelet
  2. Klikk her for å bestille Vipps

Når du har sendt inn bestilling til Vipps, så vil du få kopi av bestillingen på e-post. Når alt er klar hos Vipps, så vil du få en e-post med bekreftelse. I e-posten finner du en link for å aktivere Vipps.

Når du har aktivert betalingsmodulen skal butikken være klar til å ta imot betaling med Vipps.
I kassen kommer Vipps opp som en alternativ betalingsmåte:

Se ofte stilte spørsmål om Vipps for mer informasjon