Hvordan bestiller jeg Vipps?

Vi tilbyr Vipps som betalingsløsning til alle våre kunder som har produktpakke Entrepreneur, Business eller Corporate. Det er ingen ekstra månedskostnad eller etableringskostnader.

Hvordan bestiller jeg Vipps?

1. Logg inn i kontrollpanelet
  2. Klikk her for å bestille Vipps

Når du har sendt inn bestilling til Vipps, så vil du få kopi av bestillingen på e-post. Når alt er klar hos Vipps, så vil du få en e-post med bekreftelse. I e-posten finner du en link for å aktivere Vipps.

Når du har aktivert betalingsmodulen skal butikken være klar til å ta imot betaling med Vipps.
I kassen kommer Vipps opp som en alternativ betalingsmåte:

Hvordan fungerer Vipps?

Løsningen fungerer på samme måte som med Klarna. Beløpet blir trukket fra kundens konto med en gang ordren blir oppdatert til "Sendt".

Dersom ordren blir kansellert før den er sendt, så blir resevasjonen på kortet fjernet.

Kreditering er støttet

Vipps støtter kreditering av ordrer som er aktivert/sendt.
Se denne artikkelen om hvordan dette gjøres

Se også ofte stilte spørsmål om Vipps