Hvordan dele nett fra iPad og koble opp terminal mot 4G?

For å dele nett fra iPad trenger du 4G og at din iPad er utstyrt med SIM-kort. Gå til innstillinger i iPaden. På venstre side vil du finne "Delt Internett".

Når "Delt Internett er på:

• Hold inne 9 og Enter (Knapp med Grønn pil). Skriv inn passord 0856.
  • Gå til "Network config", trykk Enter.
  • Gå til "Setup WIFI", trykk Enter.
  • Trykk "Scan" og velg ditt trådløse nettverk, trykk Enter. Sørg for at iPad er på samme nettverk.
  • Skriv inn passordet til nettverket og trykk Enter.
  • Når profil kommer opp, velg nettverk og grønn knapp. Velg Action "Default". Terminalen aktiverer profil.
  • Klikk tilbake (rødt kryss) og velg "Network config". Du finner IP-adressen øverst på siden.

For å koble terminalen til appen Mystore Datakasse, gjør du følgende:

• Åpne appen og gå til meny lengst opp til venstre. Velg "Terminal innstillinger".
  • Skriv inn IP-adressen og klikk på lagre. Når det er gjort, klikk på det røde krysset på bankterminalen fire ganger, så det viser "Mystore gjør handelen enklere" på skjermen.
  • Når kalkulator lengst opp til høyre viser grønn i appen, da er terminalen tilkoblet iPaden.