Hva er credits?

Credits brukes av Mystore for å fakturere butikker for eksterne tjenester med lav kostnad, gjerne tjenester levert av en tredjepart.

Eksempler på slike tjenester kan være SMS-tjenester, hvor du betaler for hver SMS som sendes, utskrift av etiketter via Logistra eller oppslag på telefonnummer i hurtigkassen.

• 1 credit tilsvarer 1 krone
  • Minste sum du kan handle credits for er 500,-
  • Når du kjøper credits vil summen du handler for bli fakturert på neste faktura

• Klikk på credits-ikonet i topplinjen av ditt kontrollpanel for å kjøpe mer credits og for å sjekke historikken over brukte credits ↓