Hvordan opprette API-nøkkel hos Tripletex

For å kunne koble opp Tripletex integrasjonen trenger vi en API-nøkkel for å hente og overføre data.

Aktivere APIet på din Tripletex-konto

1. Logg inn på din Tripletex-konto, Har du ikke Tripletex enda? Opprett en bruker her.
  2. I menyen til venstre trykker du på "Selskap"
  3. Trykk på "Din kundeside"
  4. Huk av boksen for API 2.0

Hent ut API nøkkel for kommunikasjon mot Tripletex:

1. Logg den inn på din Tripletex-konto.
  2. I menyen til venstre trykker du på navnet ditt og velger "Min profil".

3.    I toppmenyen trykker du på "API-tilgang". Denne kan være skjult under "Mer". Hvis du ikke           finner dette valget i menyen må du kontakte Tripletex. Be de om å aktivere "API-tilgang".

4 .   Velg "Ny nøkkel"

5.  Velg mystore.no i nedtrekkmenyen, og gi nøkkelen et navn: Mystore.no

Hvis du skulle få opp en feilmelding når du velger applikasjon, kan du huke av for "Tilpasset oppsett" og velge "Alle tilganger" og skrive inn følgende:

Applikasjonsnavn: Mystore.no
Gi nøkkelen et navn: Mystore.no

Unngå konflikt med kundenummer

1. Logg inn i Tripletex
  2. Gå til Kunde – innstillinger
  3. Sett kundenummer til 100000

Unngå konflikt med fakturanummer

1. Logg inn i Tripletex
  2. Gå til Regnskap – Regnskapsinnstillinger – Bilagstyper/nummerserier
  3. Sørg for at fakturaserien ikke kommer i konflikt med din fakturaserie i nettbutikken. Om du er usikker sett denne til f.eks 50000. Nettbutikken sin nummerserie starter som standard på 6000